Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

B2B webáruház rendszer

(COL DIRECTINFO Internet Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

többletszolgáltatás

A szoftverhez igényelhető kibővített terméktámogatási szolgáltatás első két hónapját 24 hónapos üzemeltetési szerződés mellett díjmentesen biztosítjuk.

Ára: 3 400 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 3 060 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

Internetes értékesítés (webáruház)

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Kifejezetten nagykereskedelmi igényekre szabott webáruház rendszer számos alap funkcióval és egyedi fejlesztési lehetőségekkel. Nagykereskedelmi webáruház rendszerünk olyan vállalatok számára ideális, ahol sok, szakmai partnert kell gyorsan és pontosan kiszolgálni, valamint elvárás a stabil és biztonságos adatkapcsolat az ügyviteli rendszerrel, akár több raktár egyidejű kezelése mellett.

A WSG© webáruház motor egy PHP nyelven írt, MySQL adatbáziskezelőre épülő, professzionális webáruház keretrendszer. Első generációja 2005-ben készült el, leváltva a korábbi nyílt forráskódú rendszert, és azóta több mint 1,000 webáruház készült el ezzel a háttérrel, a KKV szintű kereskedőkön túl multinacionális vállalatok és kormányzati ügyfelek számára is. A jelenlegi, 3. generációs webáruház motor minden eddigi webáruházunk legjobb funkcióit tartalmazza. Számos olyan modul szerepel benne, amelyeket működési éveink alatt összegyűlt felhasználói és vásárlói igények elemzése alapján tökéletesítettünk. Az általunk fejlesztett webáruházak minden esetben megfeleltek az európai uniós pályázati ellenőrzéseknek. A webáruház tartalmát a rendszer részét képező CMS felületen könnyen és gyorsan szerkeszthetik, illetve rugalmasan csatolható meglévő készletnyilvántartó, számlázó rendszerekhez, és így egy gombnyomással frissíthető a teljes termék adatbázis, árak, kedvezmények, leírások, akciók. A rendszer nem nyílt forráskódú, ezáltal biztosítható a teljeskörű garancia, maximális adatbiztonság és a könnyű tovább fejleszthetőség. Az évek során számos funkció került kifejlesztésre. Túlnyomó részük bekapcsolást és beállítást igényel, és díjmentesen beállítható, néhány pedig igényfelmérés és specifikáció után helyezhető üzembe a rendszeren. A rendszer alkalmas kis és nagykereskedelmi webáruház kiszolgálására. A COL Directinfo által fejlesztett webáruházak tökéletesen megfelelnek: - Reszponzív (mobil eszköz kompatibilitási) standardoknak - SEO (keresőbarát felépítés) szabályainak - GDPR (európai adatkezelési előírások) feltételeinek A webáruház rendszer díjmentesen kipróbálható

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

  • kereskedelem, gépjárműjavítás
  • egyéb szolgáltatás

Kérdések a termékkel kacsolatban