Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

INNOLEADS

(Zsu Consulting Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

ingyenesség

próbaidőszak (min. 2 hónap)

többletszolgáltatás

csomagajánlat

ingyenesség – van ingyenes verzió (10 feladat, 10 lead, 10 partner korlátokkal)
többletszolgáltatás – aki előfizetést vált, kap egy workshop anyagot A címe: kapcsolatrendszerből lead (20 perc, három tipp)

Ára: 5 900 Ft (havidíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 5 605 Ft (havidíj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

568,21 KB
2023-08-28
1,18 MB
2023-08-28

Termék kategorizáció

CRM

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Az InnoLeads egy olyan magyar fejlesztésű értékesítés támogató szoftver, amely beépített mesterséges intelligencia funkcióval rendelkezik. Abban támogatunk, hogy minél jobb arányban jusson el egy üzleti lehetőség a szerződéskötésig. Humán kapacitásainkkal, mind a mesterséges intelligenciának köszönhetően folyamatosan ott vagyunk melletted és arra ösztönzünk, hogy a kitűzött üzleti célod elérd.

„Egyre nehezebb értékesíteni. Aki vállalkozik, az tapasztalja. Nagyon kellenek az új módszerek, a másféle látásmód, mert a régi metodikák elfáradtak, nem hozzák az eredményeket.” – idézzük egyik kisvállalati pénzügyi szakértő ügyfelünket. Azt látjuk, hogy lassul a piac és egyre nagyobb kihívás a cégek számára az ügyfélszerzés, és még ebben a környezetben is számtalan üzleti lehetőség esik le a földre amiatt, hogy - a szolgáltató szektorban a cégvezetőknek a szükségesnél kevesebb figyelme van a meglévő szerződésállomány ledolgozása mellett új megbízásokról gondoskodni; - az ügyfélszerzéshez kapcsolódó információkat a cégvezetők fejben tartják – nem rögzítik, vagy nem strukturáltan rögzítik – ezáltal rengeteg információ elveszik, nehézséget jelent a cégvezetők számára a feladatok delegálása – ezáltal túlterheltek lesznek; - félbemaradnak megkezdett tárgyalások – különféle okok miatt. Azokhoz a cégvezetőköz szólunk, akik tapasztalják a fentieket és proaktívan tenni akarnak ellene. Akik abban látják a megoldást, hogy előre mennek és IT megoldásokat alkalmaznak az ügyfélszerzés támogatására is. Az InnoLeads értékesítés támogató rendszert azon cégvezetők számára ajánljuk, akik - már kinőtték a jegyzetfüzeteket; - kinőtték az Excel táblát; - veszítettek már üzletet azért, mert a memóriájukra hagyatkoztak és az cserben hagyta őket. Milyen folyamatokat támogat az InnoLeads, értékesítés támogató rendszer? • A cégvezető kapcsolatrendszere ápolása, hisz a kapcsolatrendszerből lesz az üzlet; • Üzleti terv megvalósulás nyomon követése, hiszen a bevételek által tud fejlődni a cég; • Leadek üzletbe fordulásának támogatása, hogy a befektetett energiából bevétel származzon; • Napi feladatok nyomon követése, hogy hiteles tudjon maradni a cég a partnerek szemében; • Ha több fő is érintett az ügyfélszerzési feladatok elvégzésében (munkavállalók, alvállalkozók), akkor a feladatok kiszignálása, nyomon követése; • Napi szintű feladatmenedzsment az emlékeztetők által. Mi történik, amikor egy cég napi szinten használja a rendszert? • Láthatóvá válik, hogy a megtervezett üzleti célt a cég hogyan fogja elérni; • Jobb eséllyel viszi végig a cég a leadeket (üzleti lehetőségek), több üzlete lesz a cégnek; • A cégvezető látni fogja, hogy egy-egy ügy hol akadt el, hol kell beavatkozni; • Több figyelmi energia marad a szakmai feladatokra, a sales és ToDo lista teljesítése kisebb erőfeszítés lesz. Az InnoLeads az első magyar CRM rendszer, amely beépített mestersége intelligenciával rendelkezik.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban