Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Rendszergazdai szolgáltatás, IT üzemeltetés

(XPSR Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Szolgáltatások


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

Minimum egy éves általánydíjas szerződéskötés esetén a szerződés időtartamára az asztali és mobil kliensekre a ESET NOD32 Antivirus-t ajándékba adjuk.

Ára: 5 000 Ft (óradíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

rendszerintegrációs tanácsadás

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

3

művészet, szórakoztatás, szabad idő
Kovács Máté Művelődési központ és Könyvtár
humán-egészségügyi, szociális ellátás
CSL Plazma Kft
feldolgozóipar
TITEM Kft

DESKTOP ÜZEMELTETÉS Szolgáltatásunk a vállalati IT infrastruktúra üzemeltetésének terheit veszi át partnereinktől, igénybevételével megoldódik a munkaállomások (kliensgépek) és kapcsolódó berendezéseik – nyomtatók és egyéb perifériák – átfogó menedzsmentje.

DESKTOP ÜZEMELTETÉS Szolgáltatásunk a vállalati IT infrastruktúra üzemeltetésének terheit veszi át partnereinktől, igénybevételével megoldódik a munkaállomások (kliensgépek) és kapcsolódó berendezéseik – nyomtatók és egyéb perifériák – átfogó menedzsmentje. Biztosítjuk ügyfeleink számítógépeinek és mobil eszközeinek folyamatos felügyeletét, a bennük bekövetkezett hardver-problémák, továbbá a rajtuk futó szoftverek hibáinak elhárítását távoli rendszeren vagy ha szükséges helyszíni kiszállással. A szolgáltatás a szakmai tanácsadást, a szükséges PC- és notebook-konfigurációk beszerzését, a szükséges szoftverkörnyezet telepítését és igény esetén módosítását is tartalmazza. SZERVER ÜZEMELTETÉS Több éves tapasztalattal rendelkező szakembereink vállalják Windows és Linux szerverek beszerzését, üzembe helyezését és üzemeltetését azok távoli felügyeletével és szükség esetén helyszíni kiszállást is. Szakembereink a meghatározó informatikai technológiákban mély szakmai tudással és tapasztalattal rendelkeznek, így képesek a legösszetettebb informatika rendszerek támogatását is ellátni. A tevékenységüket széles tesztkörnyezetre és információs bázisra tudják alapozni, a legtöbb nagy szoftver és hardver gyártó céggel kiemelt partneri szerződésünk van, mely közvetlen támogatási lehetőséget biztosít részünkre és így ügyfeleink részére is. RENDSZERINTEGRÁCIÓ Számos cég, intézmény esetén a lefektetett előírások, szabályok, gazdaságossági tényezők vagy “történelmi okok” miatt a meglévő IT infrastruktúra elemei nem módosíthatóak tetszés szerint. Ebben az esetben szükség van arra, hogy az új IT szolgáltatásokat a meglévők mellé, azokkal szorosan együttműködve vezessük be, vagyis biztosítani kell az új szolgáltatások vagy eszközök integrációját a jelenlegi rendszerekkel. Szakembereink a következő területeken tudnak segítséget nyújtani: A jelenleg használt technológiák, azok integrálhatóságának felmérése Az esetlegesen szükséges komponensek cseréje, adatmigráció biztosítása Az új szolgáltatás bevezetése, kapcsolása a helyi rendszerekkel Az esetlegesen szükséges egyedi fejlesztések elvégzése vagy koordinálása Kapcsolattartás a beszállító cégekkel Integrált rendszerek támogatása

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban