Adatlap


Esettanulmány címe:
Hogyan tudom gyorsabban, hatékonyabban intézni céges pénzügyeimet?
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
információ, kommunikáció
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
Minden olyan vállalkozás, vállalkozó számára hasznos az eBIZ - Digitális Pénzügyi Asszisztens, aki hatékonyabban, gyorsabban és átláthatóbban szeretné intézni céges pénzügyeit.
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
Az eBIZ - Digitális Pénzügyi Asszisztens egy online számlázó és vállalkozói internetbank egyben, melyet most minden kötelettség nelkül, 90 napig ingyen kipróbálhat!
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
Az eBiz legfőbb előnyei: - Számlakiállítás pillanatok alatt: hagyományos és e-számla egyaránt. - Villámgyors utalás: az eBIZ-nek része egy vállalkozói internetbank is, így könnyen elvégezhető a bejövő (szállítói) számlák egyszerű és gyors kifizetése átutalással. - Céges pénzügyek intézése bárhol, bármikor: telepítés nélkül, bármilyen eszközről, csak internet szükséges a használatához. - Kollégák és könyvelő hozzárendelése az eBIZ-hez különböző jogosultságokkal. - Bejövő számlák tárolása és kezelése: bejövő számlák feltöltése és befotózása, hogy időben, egy helyen meglegyen minden, melyet a könyvelő is lát. - Kiállított számlák és bejövő utalások összepárosítása, hogy tisztán lássuk ki fizetett és ki nem. - Könyvelő meghívása az eBIZ-be, hogy azonnal lássa bejövő és kiállított számlákat, valamint bankszámlakivonatokat. A könyvelő az eBIZ felületén keresztül fel tudja adni a bérszámfejtéshez és az adóbefizetéshez szükséges utalási csomagokat is.