Adatlap


Esettanulmány címe:
Egyedi webáruház fejlesztés
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
kereskedelem, gépjárműjavítás
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
Partnerünk piacvezető szépségápolási termékek forgalmazásában. Közel 1000 szépségipari vállalkozást lát el nagykereskedelmi partnerként. Emelett végfelhasználók kiszolgálását is ellátja.
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
A jelenleg piacon lévő webáruház motorok (opencart, woocommerce, magento) em voltak megfelelőek számukra, nem elégítették ki minden igényüket és mindenképp egyedi fejlesztésben gondolkodtak. Cél volt egy olyan webáruház fejlesztése ami nemcsak a kiskereskedelmi partnereket hanem a végfelhasználókat is egy felületen szolgálja ki egyedi beállítások és prémium rendszer alapján. Fontos feladat volt a webáruház SAP-al történő szinkronizálása, partner webárházaknak XML alapon történő készlet átadás illetve viszonteladói felület kialakítása.
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
A fejlesztés teljes mértékben egyedi megoldásokat vett igénybe teljesen a nulláról felépítve egy komplett webáruház rendszert. Kalakításra került a partner-pontrendszer, melynek segítségével a viszonteladók és kereskedők a vásárlások alapján kedvezményeket, egyedi árakat vehettek igénybe. Összekötésre került a SAP rendszerrel így a készlet és forgalom azonnal napra kész volt, a számla autamtikusan generálásra került, a készletinformáció a rendelések alapján frissült így a manuális munka megfeleződött.