Adatlap


Esettanulmány címe:
WEB+10000
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
egyéb szolgáltatás
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
A WEB+10000 elnevezésű szolgáltatást kérő ügyfelünk cipők forgalmazásával foglalkozik. A saját tervezésű lábbeliket az ország több pontján sajá üzletekben értékesíti. Ugyanakkor online forgalmazást is bonyolít. A cég méretét tekintve közepesnek tekinthgető. Jelenleg tíz üzletet működtetnek és egy online shopot is üzemeltetnek.
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
Az ügyfél márkaépítésben kért tőlünk segítséget. Ehhez vette igénybe a weblapkészítési szolgáltatásunkat és ehhez kérte a Google Ads kiegészítő tevékenységünket. A márkát országosan szerette volna ismertté tenni. Természetesen a termékeladások növelése mellett.
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
Az ügyfél kérésére létrehoztunk egy landing oldalt, ami a márka iránt érdeklődőket informálta. A weboldalon egy portfolio oldal, ahol a bemutatkozás mellett elérhetőségek és kollekciók is találhatók. A weboldal mellé járó Google Ads kiegészítő szolgáltatásunk segítségével látogatókat is tereltünk a felületre. Display és keresőhirdetéseket is futtattunk. Főként abban a földrajzi körben, ahol üzleteket is fenntart a cég. Az együttműködés eredményeként havonta több ezer új látogató érkezett az oldalra és sikerült az eladások számát is növelni.