Adatlap


Esettanulmány címe:
Életre hívott ipari megoldások
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
feldolgozóipar
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
Kecskeméti fröccsöntő gyár 300 alkalmazottal A gyár termelő egységeinkben jelenleg 75 darab fröccsöntő gép üzemel – főleg ENGEL, ARBURG, DEMAG, Krauss Maffei és Battenfeld típusok.
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
Animo Smart Workstation – Életre hívott ipari megoldások Egyedileg fejlesztett, vagy szenzorokkal és IoT eszközökkel bővített okos állomások a gyártás optimalizálására különösen a következő megoldások támogatására: Dolgozói azonosítás és aktivitáskövetés Képzés és fejlesztés támogatás az előrehaladás követésével Munkafolyamatok digitális vizualizációja – Állandó segítség az összeszerelés támogatásához és dolgozói hibák csökkentéséhez Pick to light – Összeszerelés támogatása a sorrend vizualizálásával Kamerás és mérleges ellenőrzés – Szerelt darabok végellenőrzése, szerelt darabok pozíciójának és meglétének ellenőrzése, egységképzés ellenőrzése Minőségbiztosítás – Selejtadatok kezelése, kimutatások készítése, quality alert és early warning megoldások a hibák megelőzésére 5S, H&S modulok – Bejárások digitalizálása és támogatása, OPL vezetése End-to-End megoldást kínálunk a gyártási és gyártásirányítási folyamatok átfogó felmérésével; optimalizálási és racionalizálási tanácsadással; az igényeknek megfelelő megoldások kiválasztásával a felsoroltakból és más egyedi igények befogadásával; majd a megoldások hardveres és szoftveres implementálásával és üzemeltetésével.
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
célok • Valós idejű láthatóságot szerezhetnek a műveleteken. • Növeli a termelékenységet a műveletek legfontosabb teljesítménymutatóinak (KPI) nyomon követésével. • Javítja az operátor teljesítményét adatközpontú, célzott visszajelzéssel. • Könnyen nyomon tudják követni a termelési hibák, az átdolgozás és a selejtezés által okozott költségeket csökkenteni tudják.