Adatlap


Esettanulmány címe:
Vállalati folyamatmenedzsment támogatása
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
feldolgozóipar
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
Nagy hagyományokkal rendelkező édesipari termékek gyártását fogalmazását végzi a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei vállalkozás. Több telephelyen történik a gyártás és a kereskedelmi termékek raktározása, A minőségi termékgyártás koordinálásához és a kereskedelmi tevékenységhez illetve ezek adminisztrációs kötelezettségeinek teljesítéséhez nem rendelkeztek megfelelő szoftver rendszerrel.
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
A korábbi, jelentős többségében manuális bizonylatokat akarták egy komplett rendszerbe integrálni . Az önállóan működő, egyes programok kiváltását egy komplett ügyviteli rendszerrel szerették volna megoldani, csökkentve ezzel az adminisztrációs feladatokat. A hatékonyság növelése volt az egyik célkitűzés, valamint a növekedés üteme is megkövetelte ezen lépés mielőbbi megvalósítását.
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
A PmCode NextStep Kereskedelmi és Ügyviteli Rendszer (Jelenleg NextStep PRO). a vállalkozás ügyvitelében jelentős változást eredményezett. Leegyszerűsödtek az adminisztrációs folyamatok, csökkent a bizonylatok feldolgozási ideje, naprakész információk állnak a vállalatvezetés rendelkezésére. Tárgyalási alapot képező pénzügyi és likviditási információk sokasága segíti a cégvezetést, naprakészek az információk. A bizonylatok az integrált rendszer előnyeit kihasználva azonnal feldolgozhatók a további ügyviteli folyamatokban.