Adatlap


Esettanulmány címe:
Munkaállomás cserék a tervezői hatékonyság javításáért
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
információ, kommunikáció
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
Az 1995 óta Zalaegerszegi telephelyen működő, jelenleg 14 fős alkalmazotti létszámú Pannonway Építőipari Kft. fő tevékenységei közé tartozik a közlekedésépítési tervezés. Kezdetektől számítógépes tervezést folytat, jogtiszta és a legkorszerűbb szoftverek (AUTOCAD) alkalmazásával. A Pannonway Építő Kft. tervezői felelősségbiztosítási szerződéssel és MSZ EN ISO 9001:2009 minőségbiztosítási rendszerrel működik. Referenciái: Zalaegerszeg, Gébárti új városrész út- és teljes közműépítés engedélyezési- és kiviteli terve Zalaegerszeg, önkormányzati utak felújítási terve Nagykanizsa, önkormányzati utak felújítási terve Veszprém, önkormányzati utak felújítási terve
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
A tervező szoftverek frissítései, az új verziók bevezetései következtében a meglévő számítógépein a tervező programok akadozva, lassan és időnként lemerevedve működtek. Időszerűvé vált a tervezői munkaállomások lecserélése.
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
Alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követő üzleti előnyök: 2015-ben azzal a kéréssel kerestek meg bennünket, hogy az igényeiknek megfelelő, legjobb ár/teljesítmény viszonyú asztali munkaállomást ajánljunk és szállítsunk részükre. 3db tervezői munkaállomásra volt igényük. Mi a jól bevált „ProComputer” gépcsalád „ProComputer CAD „, nagy grafikai igénybevételekhez –így elsősorban tervezési feladatokhoz épített- számítógépeit ajánlottuk, majd szállítottuk le. A gépcserék következtében a tervezési idő jelentősem, kimutathatóan 20-25% csökkent.