Adatlap


Esettanulmány címe:
Jó rendszerhez is szakértő partner kell
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
feldolgozóipar
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
Győr-Moson-Sopron megyei cég, több mint 1 Mrd Ft jegyzett tőkével. Szerteágazó tevékenységi körrel, többek között: élemiszer gyártás, kereskedelem, kutatás-fejlesztés, laboratóriumi szolgáltatások
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
Beállítási hiányosságok és a felhasználók elégtelen oktatása miatt nem működött megfelelően a más partner által paraméterezett Microsoft Dynamics NAV rendszer. A számlázás és a könyvelés egyaránt problematikus volt. Az előző évi zárást nem tudták elkészíteni, ezért az aktuális év könyvelését már el sem kezdték a rendszerben, mert annak lecserélését mérlegelték. Ekkor kérték segítségünket. A rendszer átvilágítását követően javítottuk a beállításokat, és ahol szükséges volt, elvégeztük a kisebb fejlesztéseket, valamint a felhasználók képzését. 2 hónap múlva el tudták készíteni az előző év zárását, valamint elindították az aktuális év könyvelését. A Navision rendszert a lecserélés helyett 2 éve teljes elégedettséggel használják, több új tevékenységi területre is kiterjesztették, és további felhasználói licenceket is vásároltak. Jelenleg a cég több mint 30 munkatársa használja a rendszert.
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
A Microsoft Dynamics Navision egy komplex vállalatirányítási megoldás, mely nagyobb kontrollt biztosít a pénzügyek felett, egyszerűsíti az ellátási láncot, a gyártást és a vállalat működését. Egyszerűen bevezethető, könnyű használni és a vállalat fejlődésének ütemében bővíthető.