Adatlap


Esettanulmány címe:
MS Dynamics NAV bevezetése a Certa Kft-nél
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
feldolgozóipar
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
A Certa Kft. 100%-os magántulajdonban lévő vállalkozás, fő profilja az öntészet és a szerszámkészítés. Jellemző termékei az autóipari, gépipari alkatrészek. A öntészet és a szerszámkészítés javarészt az üzleti partnerek igényeinek megfelelően egyedi megrendelések, projekt megrendelések alapján történik, de emellett készletre történő gyártást is folytat a vállalkozás.
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
A projekt sikeres bevezetése után a Certa Kft. a következő üzleti célokat kívánja elérni: Termelési folyamatok napra kész követése A termelési folyamatok, részterületek teljes integrációja a kereskedelmi, logisztikai, pénzügyi, számviteli területekkel A rendszer működése feleljen meg a Certa Kft. munkafolyamatinak A bevezetett rendszer teljes mértékben támogassa a vállalkozás minőségirányítási elveit és folyamatait Rugalmas lehetőség új funkciók bevezetésére a közeli jövőben A vezetői információs igények tökéletes kiszolgálása
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
A Microsoft Dynamics NAV-ról, mint vállalatirányítási rendszerről számtalan információt olvashatunk több fórumon. Ez a termék egy komplex vállalatirányítási rendszer azzal a plusz előnnyel, hogy a Microsoft saját megoldása, így mindamellett, hogy teljesen kompatibilis az összes további Microsoft termékkel, rugalmasan alakítható minden cégtípusra, beleértve az ön vállalkozását is. Amivel a mi NAV rendszerünk többet nyújt a gyártó cégeknek, a standard megoldásoknál, az a saját fejlesztéssel valós idejűvé tett gyártás. Fejlesztésünk egy olyan komplex terminál megoldás, mellyel a munkaállomásokon maga a dolgozó jelenti le folyamatosan, hogy éppen mely munkafázisban van. Ez egy egyszerűsített felületen keresztül valósítható meg, vonalkódok segítségével, ami a dolgozótól csupán pár másodpercet vesz igénybe.