Adatlap


Esettanulmány címe:
Saját fejlesztésű foglalási és vállalatirányítási rendszer stúdiók számára
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
kereskedelem, gépjárműjavítás
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
50+ országban jelen lévő, Magyarországon innovatív sporteszközt és felszerelést gyártó vállalat részére vezettük be egyedi foglalási rendszerünket, mely white-label licenccel került átadásra az ügyfél részére. Az ügyfél piacvezető gyártója a terméknek. A vállalat 70+ saját alkalmazottal, 5000+ edzővel rendelkezik. A stúdiók bezárása és a koronavírus miatt szükségük volt az edzések nyilvántartását online csatornára terelni.
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
Nem volt megfelelő, egyedi de white-label licenccel megvásárolható rendszer a piacon, melyet az ügyfél saját igényei szerint egyedileg kialakíthat, hogy megfeleljen az Európai Uniós adatszolgáltatási feltételeknek.
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
A bevezetett rendszerért a Megrendelő regisztrációs díjat kér franchise partnereitől és üzletfeleitől, így azonnal megtérült a beruházás. További előnyök: - Integrált Zoom, így bármikor és bárhol tudnak edzeni online - Órák értékesítése átláthatóvá vált (bérletek vagy egyszeri alkalmak, páros bérletek) - Tanfolyamok értékesítése, mint új funkció (egyéni és csoportos) - Termékek, extra szolgáltatások értékesítése: foglald le és fizesd online, utána vedd át a stúdióban modell bevezetésével extra bevételhez jutnak a partnerek - Direkt értékesítés a saját portálon keresztül (stúdió választja meg, hogy szeretné-e publikussá tenni, vagy sem a szolgáltatásait) - Visszajelzés támogatása: értékelhető tanárok és értékelhető stúdiók