Adatlap


Esettanulmány címe:
Egyedi, a megrendelő által könnyen managelhető honlap fejlesztése.
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
feldolgozóipar
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
100 %-ban Magyar tulajdonú, fűszer kereskedelemmel és csomagolással, ételízesítők, tasakos levesek gyártásával, fűszer fűszerkeverékek csomagolásával, bércsomagolással foglalkozó vállalkozás. Multinacionális üzlethálózatokhoz történő beszállítással.
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
Elavult, online felületen megjelenő oldal fejlesztésére kerestek megoldást. Folyamatos hacker támadásoknak kitett weboldaluk sem tartalmilag sem technikailag nem felelt meg a cég elvárásainak. Ezen kívül változó termékpalettájukat egy egyszerű felületen, folyamatosan szerették volna egy erre a feladatra megbízott, de informatikában nem jártas kollégával napra készen tartani.
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
Alapoktól újragondolt, külső grafikus bevonásával ( a weboldal grafikus kinézetet a meglévő nyomtatott formában elérhető portfólió szerint kellett kialakítani) - a meglévő termék katalógus mintájára - egyedi honlap lett kialakítva. Háttérben egyedi szoftverfejlesztésen alapuló website-motorra épülve egy online felületen egyszerűen, egy előre beállított felhasználó név és jelszóval az erre illetékes kezelő minimális informatikai ismeretekkel módosíthatja a tartalmat. Ezáltal egy egyedi elképzelésnek megfelelő gyors, modern honlapot tudnak üzemeltetni megspórolva a rendszeres informatikai költségeket ( módosításhoz igénybevett informatikai szolgáltatás díja), a minőségi kinézettel , pontos és aktuális termékpalettával támogatva termékeiket, melyeket a multinacionális üzlethálózatok polcain a vásárló kézbe vehet,ezután online a felhasználási javaslatokat elolvashatja, újabb ötleteket kaphat annak alkalmazására.