Adatlap


Esettanulmány címe:
Munkafolyamat kezelő rendszerek bevezetése a Béres Gyógyszergyár Zrt-nél
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
humán-egészségügyi, szociális ellátás
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
A Béres Gyógyszergyár Zrt. az egyik legismertebb családi tulajdonban lévő magyar vállalkozás, mely piacvezető a gyógyszergyártás terén. Az 1989-es alapításkor még alig 10 főt számláló kisvállalkozás, mára közel 500 főt foglalkoztató vállalatcsoporttá terebélyesedett. Fő tevékenység: egészségmegőrző készítmények gyártása és forgalmazása
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
A korábban egyedi fejlesztéssel megoldott belső vállalati intranetes portálrendszerük átültetése SharePoint keretrendszerre, további funkciókkal történő bővítése.
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
A KARÁDI által kialakított megoldás keretében a Béres korábbi belső vállalati intranetes portálrendszere került átültetése SharePoint keretrendszerre és a következő főbb funkciókkal bővült. munkaidő nyilvántartás: A modul feladata a dolgozók munkaidő-adatainak nyilvántartása, távolléti adatok rögzítése, jóváhagyása, hónapzárást követően jelenléti ív nyomtatása. erőforrás igénylés, foglalás: A modul a tárgyalók foglalásának nyilvántartására, illetve a különböző eszközök (projektor, autó stb.) foglalásának követésére szolgál. számlaigazolás: Ebben az alkalmazásban a jóváhagyandó számlák listájának karbantartása, illetve a jóváhagyási folyamat kezelése valósul meg. hibabejelentés: Ezen a felületen jelenthetik be a felhasználók az informatikai, üzemeltetési és egyéb problémáikat. szerződéstár: A vállalatcsoport szerződéseinek, szerződéses kapcsolatainak nyilvántartását valamint a szerződések különböző verziónak a kezelését szolgálja. dokumentumtár: A cégcsoport dokumentumainak nyilvántartását látja el. raktárkezelés: Ebben a modulban van nyilvántartva a napi működéshez szükséges eszközök készlete, valamint itt lehet az eszközigényeket rögzíteni és a kiszolgálás folyamatát nyomon követni. beszerzés modul: Ez az alkalmazás az informatikai valamint az üzemeltetéssel kapcsolatos beszerzések támogatására szolgál.