Adatlap


Esettanulmány címe:
SAP Business One bevezetés
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
feldolgozóipar
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
Heves megyei székhelyű közel 100 főt alkalmazó táplálékkiegészítők gyártásával és kereskedelmével foglalkozó, dinamikusan fejlődő cég. Termékei számos kereskedelmi csatornán keresztül elérhetők, webáruházon keresztül, gyógyszergyárakon át, bio-boltokig bezárólag kaphatók.
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
A cég dinamikusan fejlődése megkövetelte egy integrált ügyviteli rendszer bevezetését, mely képes mind a kereskedelmi, mind a gyártáshoz kapcsolódó feladatok hatékony lefedésére. A két fő feladatkör ellátása mellett a logisztikai és pénzügy-számviteli kérdések integrált kezelése is kiemelt jelentőséggel bírt.
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
A fenti feladatok lefedésére a SAP Business One integrált ügyviteli rendszert választotta a cég, mely képest volt támogatni a jelentős fejlődés során generált ügyviteli kihívásokat. A rendszerhez integrált mobil tárhely és raktárkezelő alrendszer tartozik, mely vonalkódos azonosítás mellett még hatékonyabbá tette a logisztikai - raktározási folyamatok kezelését. A kereskedelmi területen webáruház integrációval támogatja a SAP Business One az ügyviteli folyamatokat.