Adatlap


Esettanulmány címe:
SpedInform Professional, egy 55 kamionos cégnél
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
szállítás, raktározás
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
A 2008-as alapítás óta a fuvarozás piacvezető szállítmányozási cégévé kíván fejlődni, amely egyedülállóan rugalmas, és gyors megoldásokat képes kínálni leendő és már meglévő ügyfelei számára. Prioritásként kezelik, mindig is nagy hangsúlyt fektetnek a minőségi-és precíz szolgáltatásokra. Törekvéseiknek köszönhetően büszkén jelenthetik ki, hogy a legjobbak közé tartoznak a fuvarozás területén. Legkorszerűbb EURO 6-os flottával, képesek olyan komplex szállítmányozási rendszert nyújtani, amely partnereiket is biztosan sikerre viszi. A legkorszerűbb fejlesztéseket alkalmazzák, szakmailag jól felkészült, nagy tapasztalattal rendelkező csapatukat folyamatosan képzik, így az egyedi igények megvalósítását is bátran vállalják. Felkerültek a hazai logisztikai szolgáltatók TOP 100-as listájára is. 55 kamion, 5000 tonna mozgatott anyagmennyiség, 8 célország
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
A fuvarajánlatok és fuvarok nyilvántartása több kolléga által, különböző egymástól független táblázatokban történt, sokszor csak a készítője által követhetően. A cég fejlődése érdekében egy integrált rendszer bevezetésének igénye merült fel.
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
A SpedInform Professional bevezetésével egységes nyilvántartásokkal átláthatóan tud információt szolgáltatni mind a napi munka tervezése és lebonyolítására, mind a vezetés számára a stratégiai döntések meghozatalához. A cég töretlen fejlődésének egyik alapköve a szoftver bevezetése volt.