Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Héra

(Myproducts Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

A Modern Vállalkozások Programján keresztül igénybe vevő cégek számára a listaárból 5% kedvezményt biztosítunk, továbbá 2 hónap próbaidőszakot.

Ára: 4 400 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 4 180 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Internetes értékesítés (webáruház) , Elektronikus fizetés , Szolgáltatás menedzsment

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Többcsatornás e-kereskedelmi platform Egyszeri regisztrációt követően, elérhetővé válik mobilon, weben, Facebook Business Oldalon és Facebook Messenger-ben is. Csak 5 perc szükséges a beállításhoz. A szolgáltatónak egy, a saját szegmensének kialakított admin felületet biztosítunk, amelyet szolgáltatási kategóriával, áraival, nyitvatartási rendjével stb., saját arculatára formálhat.

Többcsatornás e-kereskedelmi platform Egyszeri regisztrációt követően, elérhetővé válik mobilon, weben, Facebook Business Oldalon és Facebook Messenger-ben is. Csak 5 perc szükséges a beállításhoz. A szolgáltatónak egy, a saját szegmensének kialakított admin felületet biztosítunk, amelyet szolgáltatási kategóriával, áraival, nyitvatartási rendjével stb., saját arculatára formálhat. Általános előnyök Foglalás és Fizetés A vásárlók látják a szolgáltatók szabad időréseit, foglalhatnak és törölhetnek időpontot a választott szolgáltatáshoz, valamint fizethetnek is az adott szolgáltatásért. Értékelés Az ügyfél értékelheti a szolgáltatás minőségét, amelyek alapján a szolgáltató változtatásokat eszközölhet a minél jobb kiszolgálás érdekében. Keresés Proaktív kulcsszavas távolság és szolgáltatás alapján Passzív okos ajánlás: Tanuló algoritmusunk a megfelelő szolgáltatást kapcsolja a megfelelő felhasználóhoz. Ajándékozható szolgáltatások A felhasználók megtekinthetik ismerőseik kedvenc szolgáltatásaikat, melyek ajándékozhatóak a Héra rendszerén keresztül. Chatbot A chatbot egy olyan integrált funkció, amely folyamatosan bővülő adatbázisból, automatizált üzenetváltásokkal segíti az ügyfél és a szolgáltatók közötti információcserét. Többnyelvűség támogatása A teljes program több nyelven elérhető a vásárlók számára. A Héra szoftver által nyújtott előnyök a Szolgáltatók felé Facebook integráció Partnereink szolgáltatásai megjelennek Facebook-on, ezáltal nagyobb célközönség érhető el. Az üzenőfalon keresztül híreket, információkat, értékeléseket oszthatnak meg a felhasználók egymással az adott szolgáltatással kapcsolatban. Megtekinthetik ismerőseik kedvenc szolgáltatásaikat, melyek ajándékozhatóak a Héra rendszerén keresztül. Dinamikus Árazás és Promóciók Árait dinamikusan változtathatja egy intuitív felületen, ha a vállalkozás kapacitásában szűkülés vagy bővülés következik be. Naptárkezelés A szolgáltatók megtekinthetik a foglalások részleteit saját naptáraikon belül, szerkeszthetik időpontjaikat, megjelölhetik szabadnak és foglaltnak, adott esetben törölhetik azokat.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

  • kereskedelem, gépjárműjavítás
  • információ, kommunikáció
  • oktatás

Kérdések a termékkel kacsolatban