Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

SZINVA HUMÁN

(SZINVA COMP Szervező és Számítástechnikai Szolgáltató Kft )

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

A három modulból álló humán rendszer egy felhasználóra vonatkozó licensz ára 100 és 150 Fő közötti dolgozói létszám esetén ( a TB modul használatára 100 fő feletti dolgozói létszám esetén van szükség): 600.000.- Ft + ÁFA. További felhasználóra vonatkozó licensz ár: az alapár 20%-a/ felhasználó. Kedvezmény a licensz árból: 10%.További kedvezmény: 2 nap díjmentes betanítás.

Ára: 600 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 540 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

HR

Telepítés helye

Telepített szoftver

A SZINVA humán ügyviteli rendszere a következő alap modulokkal rendelkezik: Munkaügyi, személyzeti nyilvántartás, Bérszámfejtés, TB ellátások számfejtése. Minden jogszabályi előírásnak megfelelő humán ügyviteli feladatot támogat a rendszer.

A Bérszámfejtő modul és a Munkaügyi modul önállóan is működtethető. A SZINVA ÜGYVITEL rendszerével integráltan együttműködik, de más ügyviteli, számviteli rendszerhez is integrálható. A rendszer széleskörű paraméterezési lehetőséggel rendelkezik. A testreszabásban, az adattárak kialakításában és a paraméterek beállításában tanácsadóink közreműködnek. Az alapmodulokból álló rendszer kibővíthető egyedi modulokkal is, mint WEB-es dokumentum lekérdező, WEB-es szabadságtervező és nyilvántartó, Egyszerűsített foglalkoztatás kezelés modul, Kafetéria, Teljesítményszámfejtő modulok, Munkaszámos munkalap nyilvántartók. Egyedi adaptációs fejlesztésekre is vállalkozunk.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban