Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

futár.NET

(Runner Expressz Futárszolgálat Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

Ára: 500 000 Ft (havidíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 450 000 Ft (havidíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés

Telepítés helye

Hibrid megoldas

A futár.NET egy futárszolgálat működtetése során felmerülő feladatok ellátására alkalmas teljeskörű megoldás. Alkalmas dolgozók, ügyfelek adatainak kezelésére, a megrendelések felvételére, munkalapok többféle díjszámítási mód és kedvezményrendszer szerinti beárazására, nyilvántartására, kezelésére. Munkaidő, szabadság, betegállomány, teljesítménybérezés kezelésére, adatok visszakeresésére.

A futár.NET - futárszolgálati feladatok ellátására alkalmas teljeskörű megoldás. Dolgozók és ügyfelek adatainak kezelése, a megrendelések felvételétől, a munkalapok többféle díjszámítási mód és kedvezményrendszer szerinti beárazása, nyilvántartása és kezelése. A dolgozók munkaidejének, szabadság vagy betegállomány valamint teljesítménybérezésének kezelése, az összes adat többféle szempont szerinti visszakeresése és utólagos feldolgozása. 1.Vállalati CRM, értékesítés Részletes ügyfélnyilvántartás, többszintű kedvezmény kezelés Telephely kezelés Árajánlatok, munkalapok rögzítése; számlamellékletek készítése, export Speciális munkalapok kezelése Reklamációk kezelése Ügyfelek kötelezettségeinek nyilvántartása 2.Gyártás Irányítás: megrendelés követése, események rögzítése Díjszámítási módok járműtípustól függő kezelése A diszpécserek munkájának könnyítése: jól átlátható felületen a szükséges információk megjelenítése, automatikus figyelmeztetések, késésvizsgálat Üzenetküldés sablonok használatával (SMS,email) Munkalap ütemezés: futár hozzárendelése, az egyes állomásokon a megfelelő adatok rögzítése Várakozás kezelése Időszakonként ismétlődő munkalapok automatikus létrehozása Törölt munkalapok adminisztrálása, naplózása, selejtkezelés Termelési statisztikák készítése 3. HR Dolgozók adatainak, munkaszerződéseinek és munkaköri leírásainak rögzítése, jogosultságuknak a kiosztása Az egyéni fizetési módok rögzítése, a teljesítménybéresek díjazásának kiszámítása Jelenléti ív rögzítése, speciális események, és megjegyzés hozzáfűzése a napi tevékenységekhez 4. Kontrolling és döntéstámogatás Adatbázis kapcsolatok, RSS Előre definiált és egyedi lekérdezések rögzítése Statisztikák, időszakos termelési adatok Újraforgatás, utókalkuláció Excel export Pénznemek kezelése Tényadatok vezetése, mutatószámok definiálása 5. Beszerzés, logisztika Futárok kezelése, csoportosítása Számlatömbök hozzárendelése a futárokhoz, sorszámok automatikus munkalaphoz rendelése Jelenléti ív kezelés, ledolgozott idő, naplózással Futár kapacitás kezelés Futár díjazás 6. Táv- és csoportmunka Biztonságos adatbázis kapcsolat kialakítása (SSL) Otthonról elérhető belső levelezés A védett helyi hálózaton és a távoli gépekről is elérhető azonnali üzenetküldés A napi munkavégzés során keletkező információk, dokumentumok elérése Problémák rögzítése és nyomon követése 8. Internetes megjelenés Cég alapadatainak megjelenítése Szolgáltatás információk: működési szabályzat, díjszámítási módok, zónahatárok és a szolgáltatás összes információjának megjelenítése Referencialista, a referenciák által írt vélemények megjelenítése Adminisztrációs felület: külső segítség nélküli tartalommódosítás Felhasználó-kezelés: látogató, partner és belső dolgozói hozzáférés Partner: elektronikus kapcsolattartás, pdf formátumú számlamellékletek letöltése Belső dolgozó: statisztikák, és egyéb információk lekérése Gyakran Ismételt Kérdések Webstatisztika

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

  • szállítás, raktározás
  • egyéb szolgáltatás

Kérdések a termékkel kacsolatban

A havidíj pontosan mit foglal magába? Milyen oktatást, támogatást, fejlesztési lehetőségeket? Van-e valamilyen speciális tulajdonsága, amely kiemelten vonzóvá teszi az érdeklődőknél a rendszert?
A havidíj a szoftver bérleti díját tartalmazza, valamint távkapcsolat esetén havi 5 óra ingyenes karbantartást.
Az öt órán felüli munkadíj 25.000 Ft/óra/Fő. Helyszíni munkavégzéssel a kiszállási díj havidíjas ügyfeleinknekkedvezményesen 100 Ft/km.

Oktatásra, támogatásra, egyedi fejlesztésre külön díjazás ellenében van lehetőség egyedi megállapodás szerint.

A program erőssége a komplex, egy futárszolgálat vagy fuvarozási cég napi feladatainak minden munkafázisát lefedő működés.
Előnye még a nagyfokú testreszabhatóság, a moduláris felépítés, viszont már az alap program is nagyon összetett, sokrétű funkcionalitással bír.
2017-02-02 09:08:51