Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

FORRÁS-SQL komplex kereskedelmi rendszer

(MaJuKo_SOFT Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

Ára: 8 000 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 7 200 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Mobil háttéralkalmazás

Telepítés helye

Telepített szoftver

A FORRÁS vállalatinformációs rendszer teljes körűen megfelel a kiírás követelmény katalógusában foglaltaknak. A szoftverrendszer szabványos Microsoft-SQL adatbázisra épül, és a GRIFFSOFT Zrt. által fejlesztett FORRÁS-SQL .NET fejlesztőeszközzel készítettük, amellyel a bevezetés folyamán felmerülő minden egyedi igényt cégspecifikusan tudunk beépíteni, átvezetni a teljes rendszeren.

Általános leírás: A korszerű Vállalatirányítási/Vállalatinformációs Rendszer (VIR) törekszik a működési területek minél szélesebb lefedésére, hogy a keletkező információk egyszeres adatbevitelen alapuló nyilvántartását a kialakított adattárházban elérhetővé és elemezhetővé tegye. A FORRÁS-SQL DotNET egy olyan „eszköz”, amellyel az egység tulajdonosát segítjük kis- és nagykereskedelem területén elvárásainak megvalósításában. A kereskedelmi területen az üzemeltetőnek lehetőséget biztosít a program a központi irányításra (törzsvezérelt lehetőségek: árak, akciók, napi leárazások) jogosultsági szintek beállításával az adott feladatokhoz, az ellenőrzésre, elszámoltatásra. Forgalmi adatok napi feladása, készletek automatikus kezelése, készpénzforgalom napi szintű nyilvántartás vezetése, vagy rendelések felvitele akár tableten, webáruházon keresztül, elemezhetővé teszi a tevékenységet, segítve a döntéshozást, tervezést. Szabályozott belső egy platformra kidolgozott adatkapcsolatain keresztül minden meghatározott szakterület (pénzügy-számvitel, kontrolling, vezetői információs rendszer stb.) modulja felé információt szolgáltat. A program nagy előnye a törzsvezérelt működési elv, amelyben kialakított szabályoknak megfelelően lesznek például a készletek-cikkek nyilvántartva. Amelyek automatikus azonosítással könnyítik meg az értékesítési munkát. A készlet mozgások azonnali vezetése lehetővé teszi a készlet szintek folyamatos figyelését, optimalizálását a törzsben a cikktételhez hozzárendelt minimum-maximum nagyságrendnek megfelelően, amelyről jelentések generálhatóak, segítve a beszerzések időbeni előkészítését, vagy értékesítési akciók indítását. A logisztikai feladatokat támogatjuk, mivel a cikkeket szállítókhoz hozzá lehet rendelni, így rendelések generálhatók, amelyek engedélyezést követően a beállított módnak megfelelően aktiválhatóak. A szállítói kapcsolattartás teljes körűen támogatva van, vagyis csak attól a beszállítótól érkezhet termék, akitől hivatalos formában rendelés történt, s csak a megrendelt termékek a tételre vonatkozó feltételekkel (ár, mennyiség) kerülhetnek bevételezésre a megrendelés alapdokumentuma alapján. A szoftver előnye, hogy az elmúlt húsz éves kereskedelmi tapasztalat felhasználásával lett kifejlesztve, kezeli az általunk ismert összes eladási ár-képzést segítő módszert, és rugalmasan tovább alakítható, bővíthető. Emellett nyitott a mobil eszközök használatának támogatására: PDA-n áru bevételezés és kiadás, leltározás és rovancs segítése, tableteken futó rendelésfelvevő/ügynöki rendszerek. Kiskereskedelemben pénztárgépek (MICRA JOTA) és mérlegek, árellenőrzők csatlakoztatása megoldható, amellyel teljes körűen biztosítva van a vásárlói tevékenység on-line támogatása.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban