Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Compakta kereskedői és készletkezelő csomag

(SZÁMADÓ Kft)

Fő kategória: Üzleti szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

5% engedményt biztosítunk azoknak a megrendelőknek, akik erről a portállról rendelik meg a terméket. A kedvezmény 2016. december 31.-ig megkötött szerződésekre vonatkozik.

Ára: 400 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 380 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás)

Telepítés helye

Telepített szoftver

A Compakta csomagokat úgy alakítottuk ki, hogy azok a legtöbb hazai vállalkozás számára megfelelő, gyorsan bevezethető, un. dobozos szoftvermegoldást biztosítson. Jelenleg 3 tudásszintű megoldást alakítottunk ki a különféle bonyolultságú folyamatokkal működő vállalkozások működésének kiszolgálására.

Valamennyi Compakta csomag tartalmazza a készletkezelési és számlázási lehetőségeket. Azonban nem minden vállalkozásban vannak devizás események, bizományosi készletek, a beszerzést terhelő fuvarok, több raktár, stb. A 3 kialakított csomag ez egyszerűbbtől haladva a bonyolultabb folyamatok kiszolgálásának irányába kínálják a felsorolt funkciókat. Mindegyik Compakta termékkel elektronikus számlát lehet készíteni úgy, hogy a felhasználó nem kell, hogy rendelkezzen elektronikus tanúsítvánnyal. A programba rögzített bizonylatokat egyetlen gombnyomással be lehet küldeni szinte bármely könyvelőprogramba, rövidítve ezzel az utat a könyvelő és a gazdálkodó között. Valamennyi termékhez leírást és ügyfélszolgálati támogatást biztosítunk.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban