Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Rendezvényalkalmazás

(Sightspot Network Kft)

Fő kategória: Egyéb szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

A csomagok alap árából 5% kedvezményt adunk, azonban a havi díjakból és az utánkövető díjakból nem vagy csak a minimális kedvezményt adjuk.

Ára: 1 029 000 Ft (csomag ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 977 550 Ft (csomag ) + ÁFA

Termék kategorizáció

egyéb

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

A Rendezvényalkalmazás nem csak egy hasznos információs szolgáltatás a felhasználók számára, hanem egy aktív kommunikációs platform, amely folyamatos visszacsatolást ad a rendezvényszervezők számára, arról, hogy az egyes témákban hogyan vélekednek az érdeklődők, vendégek.

A mobil alapú Rendezvényalkalmazás, olyan módon integrálja egy központi eseményhez (kiállítás, fesztivál, konferencia, stb.) kapcsolódó szolgáltatások, információk és események teljes vertikumát, amelyre egyetlen más, a piacon elérhető, tematikus megoldás nem képes. Az alkalmazás segítségével a felhasználók úgy érezhetik: hogy a rendezvény értük van. Jegyvásárlás, információszerzés, programajánlók, kereskedelmi szolgáltatások, riasztások vagy közérdekű témák: a Rendezvényalkalmazás mindenhez hozzáférést biztosít. Legyen az egyéni preferencián alapuló célzott keresés, időben vagy térben leghamarabb elérhető szolgáltatás, a Rendezvényalkalmazás azonnali megoldást nyújt, nincs szükség hosszas keresésre, nincs szükség több alkalmazás együttes használatára. Arról is gondoskodunk, hogy az az információ is azonnal eljusson a felhasználóhoz, amelyet nem aktívan keres, de megkönnyíti a rendezvényen való részvételét. Az alkalmazás egyben kommunikációs csatorna is, amely azt biztosítja, hogy az rendezvényszervező és a rendezvény vendégei, vagy az iránt érdeklődők között olyan konstruktív párbeszéd alakulhasson ki, amelyet korábban egyetlen platform sem biztosított. Mindez egyetlen alkalmazásban, integráltan. Virtuális közösség: ahogyan korábban még sosem gondoltunk rá!

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

művészet, szórakoztatás, szabad idő

Kérdések a termékkel kacsolatban