Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Websoil™

(Neuron Szoftver Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

csoportos kedvezmény

többletszolgáltatás

csomagajánlat

A projekt méretétől az igénybevett moduloktól függő kedvezményeket biztosítunk.

Ára: 2 000 000 Ft (éves díj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 1 900 000 Ft (éves díj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Vállalati portál , Elektronikus fizetés , Szolgáltatás menedzsment

Telepítés helye

Felhő alapú szoftver vagy szolgáltatás

Referenciák

1

szállítás, raktározás
RBT Europe Kft.

A Websoil rendszer segítségével felépítheti vállalati on-line megjelenését a weboldaltól a komplex értékesítési és számlázási folyamatáig.

WEBSOIL A Websoil terméket kifejezetten olyan nagy növekedési potenciállal rendelkező cégek számára hoztuk létre, amelyek túl akarnak lépni a hagyományos weboldalakon, de számukra a piacon elérhető webshopok és ügyfélkiszolgáló rendszerek nem elegendőek. A Websoil Basic során az adott ügyfél jelenlegi stratégiai céljai alapján hozzuk létre a cég online stratégiáját, web dizájnját és weboldalát. WEBSOIL SALES SYSTEM Egységes web alapú értékesítési, logisztikai és számlázási rendszer. A rendszer a következő modulokból áll: - Webshop - Önkiszolgáló ügyfélportál (Selfcare) - Üzletkötői és ügyfélszolgálati felület (Backoffice) - Viszonteladói modul - Logisztikai modul - Számlázási modul - Pénzügyi modul A rendszer mind szolgáltatások, mind termékértékesítést végző cégek számára nyújt megoldást. A rendszer legnagyobb előnye, hogy automatizálja a folyamatokat, így a cég növekedése nem igényli a manuális munkavégzés arányos növelését.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban