Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Moduláris ügyféltájékoztató rendszer

(TG NetCom Informatikai, Távközlési Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság )

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

csomagajánlat

Ára: 0 Ft (darab ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

12 KB
2019-08-21

Termék kategorizáció

CRM, HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Mobil háttéralkalmazás , Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment , Szolgáltatás menedzsment

Telepítés helye

Hibrid megoldas

Referenciák

3

szálláshely-szolgáltatás, vendéglátás
BPR Consult Kft.
egyéb szolgáltatás
Zselici Kreátor Kft.
információ, kommunikáció
Szervervilág Kft.

A rendszer célja, hogy a telepített info TV rendszer segítségével a helyszín üzemeltetője gyorsan és pontosan tudja tájékoztatni a látogatókat az elérhető szolgáltatásokról, következő programokról, bemutathassa a termék kínálatot, képek és videók segítségével felkeltse a látogatók érdeklődését a termékek / szolgáltatások iránt.

Hardver: Alapvetően egy központi szerverből és az információ megjelenítést végző kijelzőkből épül fel a rendszer. A kijelző lehet okost TV, PC, Tablet, Projektor, stb. Szoftver: A program moduláris rendszerű. A megrendelő választhatja ki, hogy melyik modulokat szeretné üzemeltetni, továbbá egyedi fejlesztések kivitelezésére is van lehetőség. Elérhető modulok: 1. Éttermi modul Az étlap megjelenítését biztosítja a kijelzőkön. Az ételek elérhetősége automatikusan időkorláthoz köthető, vagy manuálisan ki-be kapcsolható. A változtatások az összes megjelenítőn azonnal életbe lépnek. Nagyobb adatmennyiség feltöltésének segítéséhez importálási funkció is elérhető 2. Térkép modul A kijelzőn egy nagy térképen jeleníti meg az egyes látnivalók/programok helyét. A helyszínek szerkesztésére az admin felületen keresztül van lehetőség. 3. Programok modul A programok modul segítségével a helyszínen elérhető programok kezdő és vég időpontjai adhatók meg. Az megjelenítőkön az egyes programok időrendben kerülnek megjelenítésre, a már lezárul programok eltűnnek. A programokban bekövetkezett változtatásokat a kijelzők azonnal megjelenítik. 4. Névnap modul Adatbázisból automatikusan beolvassa az aznapi névnaposokat, és megjeleníti a kijelzőkön. 5. Életképek modul Az admin felületen feltöltött kisfilmek / képsorozatok megjelenítését teszi lehetősé a kijelzőkön, melyek ízelítőt adnak az egyes programoktól.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban