Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

Tandofer TrafikMester

(Tandofer Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

próbaidőszak (min. 2 hónap)

csoportos kedvezmény

többletszolgáltatás

Legalább 4 Trafik esetén akárr 10% kedvezményt is tudunk adni, és ide tartozik a Trafikmester is, mely minden esetben külön árazású!

Ára: 38 100 Ft (negyedéves díj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 34 290 Ft (negyedéves díj ) + ÁFA

Feltöltött dokumentumok

Termék kategorizáció

Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Pénzügy és számvitel

Telepítés helye

Telepített szoftver

Referenciák

1

kereskedelem, gépjárműjavítás
Cigiszünet Bt.

Trafik tulajdonosok, dohányboltok részére kialakított, pénzügyi és számlázási folyamatok kezelésére alkalmas szoftver, mely segíti a Trafikokat. Használatával a készlet naprakészen vezethető, alap folyamatai az értékesítés, számlázás, áru kiadás-bevét, pénztárgéppel és adóügyi nyomtatóval egyaránt összekapcsolható. Folyamataiból lekérdezések készíthetők!

Trafik tulajdonosok, dohányboltok részére kialakított, pénzügyi és számlázási folyamatok kezelésére alkalmas szoftver, Trafikokat. Használatával a készlet naprakészen vezethető, alap folyamatai az értékesítés, számlázás, áru kiadás-bevét, pénztárgéppel és adóügyi nyomtatóval egyaránt összekapcsolható. Folyamataiból lekérdezések készíthetők, visszamenőleg lehúzhatók, ezzel segítve a beszállítói tárgyalásokat. Több bolt esetén Központi Trafikmesterrel is rendelkezik, az-az egy központi gépről tudja felügyelni a boltokat, központi árazással, terméktörzs kezeléssel, bevételezéssel, leltárral. Egyedi file-ok segítségével a bevételezés automata módon megoldható, beszállítói file-ok beemelésével a napi bevételezés és készlet felügyelet felgyorsítható. Akár 3000 cikkszámmal hibamentesen működik, de érdemes évente kivezetni, archiválni az inaktív cikkeket, melyet kezelhetünk központilag. Akciók kezelésére is alkalmas!

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

egyéb szolgáltatás

Kérdések a termékkel kacsolatban