Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

SZÁMADÓ Beszerzésés készletkezelő rendszer

(SZÁMADÓ Kft)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

Bár az árkedvezmény mezőben a nem került kiválasztásra, de tárgyalásos alapon alakulnak ki a projektekre vonatkozó végeleges árak. Alapvetően figyelembe tudjuk venni a fizetési konstrukciót. Ha pl. a megrendelő a szerződést követő időszakban, tehát a projekt kezdetén nagyobb összeget tud/hajlandó megfizetni, úgy ezt a vállalást a teljes vállalási ár tekintetében figyelembe tudjuk venni.

Ára: 2 800 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 2 660 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás)

Telepítés helye

Telepített szoftver

A SZÁMADÓ Vállalaltirányítási rendszer egy fejlett, hazai fejlesztésű vállalalati szoftvertermék. Számos funkció alapértelmezésben része a programnak (pl. gyártás, és a gyártási tasakok, anyagnorma, raktárkezelés, lokációs és charge számos nyilvántartás, stb.). Ezekre építve egyedi igények megoldása hatékonyan és gyorsan kivitelezhető.

Ebben a kínálatban szereplő megoldásunk során egy olyan készletkezelő, számlázó, raktárkezelő megoldást kínálunk, melynek alkalmazása esetén Önnek nem kell alkalmazkodni a kiválasztott szoftver korlátaihoz. AZ Önök vállalkozásában alkalmazott készletkezelési, raktározási, számlázási, vevőkiszolgálási, stb. szokásokat közösen áttekintjük, és azokhoz igazítjuk a szoftver működését. Önök megtanítják nekünk, hogyan működnek, mi megoldjuk ezek szoftveres kiszolgálását. Ebből következik, hogy ezekben a projektekben a megvalósítás két tartópillére a nagy tudású alapszoftver - ez a SZÁMADÓ Vállalatirányítási rendszer -, valamint testreszabás. A testreszabás sok esetben egyedi programrészek elkészítését is jelenti, de sokszor csupán az adatrögzítési konvenciók, szükséges adatmezők kialakítása, paraméterek összehangolása a feladat. Ezek sok esetben olyan bonyolultságú feladatok is lehetnek, hogy akár több hónapot is igénybe vehetnek. A bevezetés minden esetben a munka felmérésével, a specifikáció elkészítésével kezdődik. Ez a mindkét fél által többször megbeszélt, átolvasott, és a végén elfogadott alapdokumentum lesz a kivitelezés kézikönyve, és a teljesítés ellenőrzésekor az ellenőrző támpont. A leírtaknak kell megvalósulni. Ezek a projektek a jelentős tudásanyaggal rendelkező SZÁMADÓ szoftverrendszerre épülnek oly módon, hogy az egyedi, helyi igények alapján készítendő fejlesztések is ebbe az alaprendszerbe integrálódnak oly módon, hogy ezeket más ügyfelek nem érhetik el. Ennek a jelentősége majd később ott jelentkezik, amikor az verzióváltások történnek, e technikának köszönhetően gyorsabban, úgy, hogy a saját menüpontok is frissülnek. Ezek a projektek a feladat nagyságától függően legalább 3 hónaposak, de többnyire ennél hosszabb ideig tartanak, nem ritka a fél - egy éves kivitelezés sem.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban