Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

INTEG

(Tandofer Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság)

Fő kategória: Üzleti szoftver


Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

csomagajánlat

A licenszdíj a felhasználók száma, illetve az igényelt részmodulok tekintetében egyedileg kerül kikalkulálásra.

Ára: 7 000 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 6 650 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

CRM, Gyártástámogatás , HR, Kontrolling és döntéstámogatás (VIR), Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás) , Táv- és csoportmunka támogatás, Pénzügy és számvitel, Internetes értékesítés (webáruház) , Mobil háttéralkalmazás , Vállalati portál , Munkafolyamat irányítás , Elektronikus iratkezelés , Tudásmenedzsment , Elektronikus fizetés , Szolgáltatás menedzsment , Térinformatika (GIS) , Termékazonosítás (RFID)

Telepítés helye

Telepített szoftver

A Tandofer Informatikai Kft. egyik legelső és legkiemelkedőbb szoftveres szolgáltatása az „Integ” vállalatirányítási rendszer, amely kidolgozott és komplex megoldásokat kínál a vállalatirányítás szinte minden területén, és biztos megoldást nyújt a számvitel, pénzügy és üzleti tevékenységekben.

A Tandofer Informatikai Kft. egyik legelső és legkiemelkedőbb szoftveres szolgáltatása az „Integ” vállalatirányítási rendszer, amely kidolgozott és komplex megoldásokat kínál a vállalatirányítás szinte minden területén, és biztos megoldást nyújt a számvitel, pénzügy és üzleti tevékenységekben. Termékcsaládunk folyamatosan fejlődik és a már jól bejáratott meglévő szoftvereinken kívül, időről-időre új szolgáltatásokat is elérhetővé teszünk ügyfeleink részére. Célunk, hogy a jövőben is folyamatosan fejlesszük és megújítsuk ezen szoftvercsaládunkat, valamint hogy előtérbe helyezzük ügyfeleink folyamatosan gyarapodó igényeinek kiszolgálását.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban