Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

SZÁMADÓ Termelésirányítási rendszer

(SZÁMADÓ Kft)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • mikrovállalkozások (1-9 fő)
  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

Bár az árkedvezmény mezőben a nem került kiválasztásra, de tárgyalásos alapon alakulnak ki a projektekre vonatkozó végeleges árak. Alapvetően figyelembe tudjuk venni a fizetési konstrukciót. Ha pl. a megrendelő a szerződést követő időszakban, tehát a projekt kezdetén nagyobb összeget tud/hajlandó megfizetni, úgy ezt a vállalást a teljes vállalási ár tekintetében figyelembe tudjuk venni.

Ára: 3 500 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 3 325 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Gyártástámogatás , Beszerzés és logisztika (készletgazdálkodás)

Telepítés helye

Telepített szoftver

A SZÁMADÓ Vállalatirányítási rendszer egy fejlett, hazai fejlesztésű vállalati szoftvertermék. Számos funkció alapértelmezésben része a programnak (pl. gyártás, és a gyártási tasakok, anyagnorma, raktárkezelés, lokációs és charge számos nyilvántartás, stb.). Ezekre építve egyedi igények megoldása hatékonyan és gyorsan kivitelezhető.

Az esettanulmányok fejezetben leírt példa alapján szinte minden kerekedői és termelői területen megfelelő szoftveres támogatást tudunk biztosítani a SZÁMADÓ termékünkkel. A gyártási folyamatok szoftveres támogatása a viszonylag egyszerűen megfogalmazható igényektől indulva szinte végtelen bonyolultságú követelmények megoldásáig nagyon különbözőek lehetnek. Sok esetben elegendő csupán a gyártáshoz felhasznált anyagok és késztermékek készletének kezelése (ezt a dobozos szoftvermegoldások nagyon jól tudják támogatni, kezelni), más esetekben azonban akár nagyon bonyolult láncolatokat kell kezelni. Minden összefügg mindennel (a vevői rendelések, a raktárkészlet, a várható anyagbeérkezés, a vállalási határidők, a gépek kapacitása, a kellő számú emberi erőforrás, a már folyamatban lévő gyártási folyamatok, stb.) - talán ez írja legjobban a feladatot. A bevezetés minden esetben a munka felmérésével, a specifikáció elkészítésével kezdődik. Ez a mindkét fél által többször megbeszélt, átolvasott, és a végén elfogadott alapdokumentum lesz a kivitelezés kézikönyve, és a teljesítés ellenőrzésekor az ellenőrző támpont. A leírtaknak kell megvalósulni. Ezek a projektek a jelentős tudásanyaggal rendelkező SZÁMADÓ szoftverrendszerre épülnek oly módon, hogy az egyedi, helyi igények alapján készítendő fejlesztések is ebbe az alaprendszerbe integrálódnak oly módon, hogy ezeket más ügyfelek nem érhetik el. Ennek a jelentősége majd később ott jelentkezik, amikor az verzióváltások történnek, e technikának köszönhetően gyorsabban, úgy, hogy a saját menüpontok is frissülnek. Ezek a projektek a feladat nagyságától függően legalább 3 hónaposak, de többnyire ennél hosszabb ideig tartanak, nem ritka a fél - egy éves kivitelezés sem. Mivel a SZÁMADÓ rendszer megfelelő alapokkal rendelkezik úgy a gyártási terület kiszolgálásához, mint a kereskedői tevékenység kiszolgálásához (beleértve speciális kereskedelmi tevékenységeket is, mint pl. növényvédő forgalmazás, integrációs tevékenységgel, stb.) , így a felhasználók széles körét képesek vagyunk megfelelő szoftveres megoldással támogatni. Projektmérnökeink, szoftverfejlesztőink többségével több, mint 10 (esetenként 20) éve dolgozunk együtt, cégünk kollektív tudása ennek sokéves gyakorlatnak köszönhetően nagyon színvonalas, és magasszintű.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

Ágazat független termék.

Kérdések a termékkel kacsolatban