Új értékelés írása

Szöveges értékelés
Osztályozás

DTA DanubiSoft termelésirányítási adatgyűjtő

(DanubiSoft Számítástechnikai Kft.)

Fő kategória: Üzleti szoftver

GINOP 3.2.2-es termék



Kinek ajánljuk a terméket:

  • kisvállalkozások (10-49 fő)
  • középvállalkozások (50-250 fő)

Kapcsolódó kedvezmények:

többletszolgáltatás

csomagajánlat

A DTA adatgyűjtő megoldás a DanubiSoft csomagajánlatában kedvezményes, a lista árhoz képes 15%-os kedvezménnyel elérhető a Modern Vállalkozások Programjában.
A Kedvezmény másrészt többletszolgáltatást foglal magába, ami díjmentes folyamatfejlesztési tanácsadásként érvényesíthető, valamint a projektvezetési díj nem kerül felszámolásra, ami általában 3-4 munkanapot jelent.

Ára: 4 000 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Kedvezményes ára: 3 600 000 Ft (licenszdíj ) + ÁFA

Termék kategorizáció

Gyártástámogatás

Telepítés helye

Telepített szoftver

Referenciák

2

feldolgozóipar
BS Plastic
feldolgozóipar
Doherty Hungary Kft.

A DTA adatgyűjtő megoldás a DanubiSoft egyedi igényei alapján fejlesztett adatgyűjtő hardver, aminek létrehozása a piacon jelenleg elérhető eszközök rugalmatlansága miatt vált szükségessé. A hardvereszköz mellett a teljes megoldás részét képezi egy adatgyűjtésre kialakított szoftver is. A DTA kölcsönhatékony megoldást biztosítson a gyártó cégeknek a valós idejű gyártáskövetésre/gyártásmonitoringra

A DTA egy olyan adatgyűjtő hardver, amely online termelési adatokat gyűjt sorozatgyártó gépekről, mint például esztergákról, présgékepről, fröccsöntőgépekről stb. Továbbá ezeket az adatokat tárolja és a hozzátartozó szoftver segítségével elemzi, amivel segíti a gépek jobb kihasználtságát. A DTA egymással összehasonlítható termelési adatokat gyűjt annak érdekében, hogy a gépek termelési kapacitása mérhető legyen, és ezáltal a termelés jobban tervezhető legyen. Az adatgyűjtő segítségével jobban ki lehet használni a gépekben rejlő kapacitásokat. A DTA segítségével lehetőség van a gépek technológia adatainak mérésére analóg értékekkel, amelyek lehetővé teszik a termelési környezet komplex valós adatokon alapuló vizsgálatát. A DTA nagy előnye, hogy a piacon jelenleg elérhető termelésirányítási adatgyűjtő megoldások közül a legjobb ár-érték aránnyal rendelkezik. A DTA-adatgyűjtő saját adatgyűjtő memóriával rendelkezik, amelynek köszönhetően az adatvesztés lehetősége minimálisra csökken. A DTA-adatgyűjtő képes vezeték nélkül is csatlakozni az ipari hálózatra, amelynek köszönhetően a gépek/eszközök mozgása és áttelepítése nincs korlátozva. A DTA-adatgyűjtőhöz kapcsolódó szoftveres szolgáltatás lehetővé teszi a termelő vállalatok számára, hogy az összes (egymástól különböző típusú és márkájú) gépet együttesen, egymással összehasonlítva is vizsgálja. A DTA-adatgyűjtőhöz kapcsolódó szoftveres szolgáltatás egyik fontos eleme, hogy a beérkező adatokat szűri és értelmezi, illetve a nyers adatokat átalakítja a felhasználó számára értelmezhető adatokká.

A terméket a következő ágazatoknak ajánljuk:

feldolgozóipar

Kérdések a termékkel kacsolatban