Adatlap


Esettanulmány címe:
OSM Portai ellenőrzés - nagyobb forgalmú, biztonsági és logisztikai szerepet betöltő porták feladatainak szabályozására, ellátására és ellenőrzésére
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
adminisztratív és szolgáltatást támogató tevékenység
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
Ügyfeleink olyan vállalkozások, amelyek élőerős munkafolyamatokat ellenőriznek és kontrollálnak digitális, felhő alapú rendszereinkkel. Partnereink tevékenységi körei, melyekre megoldást kínálunk: vagyonvédelem, recepció, illetve portaszolgálatás, takarítás, kertészet, építés vagy építtetés, felújítás, állagmegóvás, karbantartás, ingatlankezelés, komplett épületüzemeltetés és menedzselés.
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
Ügyfeleink az alábbi üzleti problémákkal és kihívásokkal kerestek meg bennünket: • Az általuk őrzött objektumokban vagyonőr munkatársai munkáját teljes körűen ellenőrizni és dokumentálni tudja, hogy megrendelőjét naprakész információkkal láthassa el. (Őrjárat ellenőrző) • Recepciós, illetve portai megbízásai esetén a nehézkes papír alapú adminisztráció helyett egyszerű, áttekinthető és digitális megoldást kívánt bevezetni minden objektumban. Cél volt továbbá az is, hogy a több városban dolgozó, fizikailag egymástól távol lévő munkavállalóit rendszeresen ellenőrizni tudja (ruházat, felszerelés, okmányok). OSM portai management (5 modul) – Digitalizálja • Célja volt, hogy objektív képet kapjon munkavállalói (vagyonőrök, irodai dolgozók) munkában eltöltött idejéről, amelyet a bérszámfejtésben is hitelesen felhasználhat, valamint fontos volt számára, hogy a biztonsági kapukat, kültéri sorompókat, mágneszáras ajtókat egyszerűen vezérelhesse. • Ügyfelünk bizonyos objektumokban takarítási szolgáltatást, gépek, berendezések karbantartását is vállalta. A megbízható, minőségi munkavégzés biztosítása, a gépek rendszeres ellenőrzése a magas fluktuáció miatt nehézkessé vált. Ügyfelünk stabil minőségre és a kollégák munkájának rendszeres ellenőrzésére törekedett.
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
A fenti üzleti problémákra cégünk felhő-alapú, real-time, digitális megoldást kínál ügyfeleinek, amely lehetővé teszi a munkafolyamatok teljeskörű dokumentációját és magas fokú kontrollját, az alábbi modulok bevezetésével: • Őrjárat ellenőrző modulunk segítségével a cég képessé vált a vagyonőrök munkájának ellenőrzésére és valós idejű adatokat kapott a megadott feladatok elvégzéséről. Rendszerünk abban is segítséget nyújtott a cég számára, hogy lehetővé tette a nem megfelelő munkavégzés kiszűrését és az azonnali beavatkozást. • A portai OSM rendszerünk összetett moduljainak segítségével ellenőrizhetővé és dokumentálhatóvá váltak a vendég be-, és kilépések, a teljes gépjármű-, és teherforgalom ellenőrzése. A modul segítségével az elvárt adatok (pl. vendég neve, rendszám, belépés ideje, plomba száma stb.) rögzítésre kerülnek, amelyek kiegészíthetők fotókkal és hitelesíthetők aláírással, valamint a portai várt és váratlan eseményekről jegyzőkönyv is készülhet. (Az OSM összetett modulrendszere alkohol szondázási jegyzőkönyv felvételére, adatkezelési és egyéb nyilatkozatok kitöltésére is lehetőséget biztosít.) • A beléptető rendszerünk alkalmazásával megszűntek a munkavégzés során keletkezett „holt” idők, az effektív munkától távol eltöltött percek száma csökkent, a munkavégzés hatékonysága ezzel egyenesen arányosan növekedett. A munkába való pontos érkezés általánossá vált a dolgozók körében. Ez a rendszer a cég pénzügyi osztályának munkáját gyorsabbá és könnyebbé tette. • A takarítás és karbantartás ellenőrző rendszerünk segítségével meghatározott munkafolyamatokhoz tartozó feladatlisták lehetővé teszik a cég számára a stabil, minőségi munka biztosítását és real-time ellenőrzését. Egyedi megoldások fejlesztése: rendszerünk mobilitásának és flexibilitásának köszönhetően egyedi ügyfél igények megvalósítására is lehetőség nyílik. Rendszerünk teljes egészében saját fejlesztésű, teljes mértékben testre szabható és illeszthető.