Adatlap


Esettanulmány címe:
Vállalatirányítási rendszer bevezetése
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
kereskedelem, gépjárműjavítás
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
A Multicard Kft. plasztik kártya gyártással, megszemélyesítéssel 1989 óta áll ügyfelei rendelkezésére. A társaság 100 %-ban magyar tulajdonban van. Az anyacég, a alt , az egyik piacvezető a hazai biztonsági okmányok területén. Az épület a Visa és az Europay nemzetközi kártyatársaságok biztonsági előírásai szerint épült és rendelkezik mindazzal a külső és belső objektumvédelmi, beléptető, tűzvédelmi rendszerrel és eszközzel, valamint a gyártáshoz szükséges teljes körű technológiával, amely a fenti társaságok kártyáinak gyártásához elengedhetetlen.
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
Egy termelő cég teljes körű vállalatirányítási problémáinak megoldása kezdve a rendelések nyilvántartásától, a gyártási tevékenység követéséig, pénzügy/számviteli, készletnyilvántartási feladatok.
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
A feladatot a SeptoWin 7 integrált vállalatirányítási rendszer bevezetésével oldottuk meg. A megoldás előnyei: - a SeptoWin rendszer 1993 óta működő rendszer, mely a gazdasági élet különböző területein, több mint 200 ügyfél esetében bizonyította működőképességét. - a rendszer technológiája biztosítja a gyors testre szabhatóságot, valamint a skálázhatóságot akár 1000 munkaállomásig. Ezáltal a vevők egy értékálló és az igények változásához egyszerűen adaptálható rendszerhez juthatnak hozzá. - a SeptoWin rendszer tudásában, használhatóságában és technológiájában felveszi a versenyt a vállalatirányítási rendszerek legdrágább képviselőivel (SAP, Axapta, stb.), ugyanakkor egy átlagos középvállalat által is megfizethető árkategóriába tartozik.