Adatlap


Esettanulmány címe:
Héra Esettanulmány
Az esettanulmányban szereplő ügyfél ágazati besorolása:
ingatlanügyletek
Az esettanulmányban szereplő ügyfél piaci bemutatása - ágazat, cégméret, piaci körülmények, erőforrások:
Járművek bérbeadásával foglalkoznak. Személyautó, kishaszon, kisbusz járművek széles választékát nyújtja. A bérbeadó partnerek ajánlatait közvetítik ki bérbevevőknek diszpécsereken keresztül. A részletes adatbázisuk segít abban, hogy a bérbevevő számos paraméter figyelembe vételével választhassa ki az aktuális igényeinek leginkább megfelelő járművet.
A megoldandó üzleti probléma bemutatása:
A Partnercégek, a bérlések, valamint a hozzájuk kapcsolódó információk nehezen voltak összefűzhetőek, az információk egymástól elszigetelve több rendszerben helyezkedtek el. Az ügyviteli folyamatok akadoztak a pontos és gyors információ áramlás hiánya miatt. Az üzlet jellegéből adódóan rengeteg adatot kell tárolni és naprakészen tartani, mindezt egy helyen, ahol szükség esetén keresni, a kért szempontok alapján rendszerezni is lehet a meglévő adatokat. Több rendszert is bevezettek, de az igényeiket nem fedte le egyik se igazán.
Az alkalmazott megoldás bemutatása és a bevezetést követően elért üzleti előnyök:
Járművek kezelése: A Héra használatával a járművek már egy központi rendszerben találhatóak meg, ráadásul nagyon sok paraméterrel írhatóak le. Mindezek az ajánlás valamint a keresés / szűrés funkciók esetében is elérhetőek, így nagyban segíti azok pontosságát. Bérlők kezelése: A vállalkozás legnagyobb kincse az ügyfél. Ha nincs ügyfél, nincs üzlet. A Héra használatával rendezetté vált az ügyfelekkel való kapcsolattartás, megoldódott az ügyfelek tevékenységeinek nyomonkövetése és az információ házon belüli megosztása a munkatársak között. Bérbeadók kezelése: A Héra használatával a bérbeadók kezelése is rendezetté vált, valamint a többivel adattal és szereplővel összekötve egy integrált rendszert eredményez.